Pasageri cu mobilitate redusă

Pasageri cu mobilitate redusă

În cadrul autogării și al mijloacelor de transport,  Compania CDI acordă o atenție deosebită pasagerilor cu mobilitate redusă, acestea beneficiind de asistență la îmbarcare/debarcare și pe toată durata călătoriei.

Categoria pasagerilor cu mobilitate redusă include orice persoană a cărei mobilitate este afectată din cauza unei incapacități (senzoriale sau locomotorii), a unei deficiențe fizice, a vârstei, a unei boli sau a altei cauze (persoane care utilizează un scaun cu rotile, persoane cu deficiențe de vedere, în vârstă, foarte înalte sau supraponderale).

Înainte de călătorie

În vederea utilizării autogarii si a autobuzelor companiei, pentru a beneficia de servicii destinate pasagerilor cu mobilitate redusă, solicitați asistență specială la telefonul de contract  de pe site, respectiv 0219456  sau prin mesaj, folosind formularul de pe site-ul nostru https://www.cditransport.ro/, sectiunea contact, comunicand tipul de asistență necesară.

Compania are desemnati Agenti  responsabili de îmbarcare (dispeceri), conducătorii auto fiind instruiți să vă asiste în timpul derularii calatoriei.

Asistență în Autogară

Pasagerii cu mobilitate redusă beneficiază de o atenție deosebită în cadrul autogarii, primind sprijinul Agentilor responsabili de îmbarcare. Autogara dispunne de rampa de imbarcare mobila.
Asistență în Autobuzele companiei

Categoria pasagerilor cu mobilitate redusă beneficiaza de locuri rezervate in autobuzele companiei, pentru a asigura spatiul  necesar transportului acestora. Soferii autobuzelor vor asigura asistenta necesară pasagerilor cu mobilitate redusă călătoriei în timpul călătoriei, a eventualelor  opriri intermendiare și la debarcare.

Costuri

Pentru serviciile se asistență specială  acordată pasagerilor cu mobilitate redusă nu se percep costuri suplimentare.

 

»