Despre noi

CDI Transport Intern şi Internaţional

Autocarele noastre, cu emblema CDI străbat în lungime şi lăţime ţara, oferind curse regulate pentru pasageri.

Suntem între cele mai mari companii de transport din România, iar recentele distincţii obţinute sunt o recunoaştere a caţităţii muncii depuse.

Punem întotdeauna clienţii nostri pe primul loc, oferind şi o serie de alte servicii, pe lângă siguranţă şi punctualitate.

O afacere bazată pe oameni, suntem pasionaţi de recrutarea, dezvoltarea şi formarea de talente de talie mondială.

Și pentru a ne menține în avans ca lider în industrie, oferim, de asemenea, un mediu provocator și plin de satisfacții, care încurajează creativitatea, inspiră creșterea și permite tuturor să își atingă întregul potențial.

Așadar, alăturați-vă echipei noastre câștigătoare și începeți o nouă călătorie interesantă.

Diploma Locul 1 Top Afaceri Romania 2022

După primele trasee spre Brașov și Craiova, CDI s-a extins treptat și în restul țării, având curse pe rutele București – Râmnicu Vâlcea – Tg. Jiu, București -Craiova – Tg.  Jiu, București – Drobeta Turnu Severin, București – Zimnicea, București – Tulcea, București – Medgidia, București – Brașov – Sighișoara -Târgu-Mureș, București – Breaza, București – Pitești, București – Bacău – Piatra-Neamț, dar și plecări din Oradea (Oradea – Arad – Timișoara, Oradea – Satu Mare – Baia Mare) și din Bistrița (Bistrița – Cluj-Napoca – Oradea, Bistrița -Târgu Mureș – Brașov, Bistrița – Baia Mare – Satu Mare, Bistrița – Sighișoara -Sibiu și Bistrița – Suceava – Botoșani, Bistrița – Zalău). Majoritatea traseelor nu au fost doar o simplă alternativă la calea ferată, ci o soluție prin care se economisea timp. Cu CDI poți ajunge din Zimnicea la Satu Mare sau din Oradea la Tulcea, Bucureștiul fiind un punct nodal în rețeaua noastră de trasee.

Strategia CDI a fost de a testa traseele cu doar câteva curse pe zi. În funcție de cerințele călătorilor, intervalele de timp între curse au fost micșorate, a fost suplimentat numărul de mașini, prețul biletului a scăzut, făcând astfel față concurenței.

Orarul de plecare al autovehiculelor în cursă a fost făcut în așa fel încât pasagerii să plece în cursă aproape la orice oră doresc.

CDI dispune de o ofertă variată atât din punct de vedere al mărcilor, dar mai ales în ceea ce privește modul de tarifare, astfel încât, în funcție de dorința sa, clientul poate opta pentru varianta cea mai ieftină, dar și cea mai confortabilă, stabilind împreună care este cel mai scurt și mai rapid traseu.

Parcul auto intern depășește 250 de autovehicule, majoritatea fiind Volkswagen Crafter TRITURO, Mercedes-Benz INTOURO, Mercedes-Benz TOURISMO, Mercedes-Benz TRITURO, Mercedes-Benz CIBRO, Volvo GENESIS, Mercedes-Benz SPRINTER 511 CDI, Mercedes-Benz SPRINTER 515 CDI, Mercedes-Benz SPRINTER 516 CDI, Volkswagen TRANSPORTER, Mercedes-Benz VITO. Începând cu anul 2008, am introdus pe majoritatea curselor interne un sistem electronic de eliberare bilete pentru călători, folosind echipamente de calcul mobile, ce ne-au permis să realizăm o îmbunătățire a serviciilor oferite călătorilor prin garantarea prețului pentru distanța parcursă, o creștere a satisfacției clienților, și nu în ultimul rând, prevenirea scurgerilor de bani, corelată cu o creștere a încasărilor.

O flotă dinamică trebuie administrată eficient pentru a menține costurile operaționale la un nivel optim, fără a scăpa însă din vedere eficiența pe trasee, motiv pentru care compania s-a orientat spre utilizarea unui număr mai mic de autovehicule, folosind un sistem de tip turnus.

Combustibilul reprezintă una dintre cheltuielile majore ale unui transportator, mai ales în cazul unei flote care depășește 250 de autovehicule, astfel că înființarea unor stații proprii de alimentare a fost mai mult decât necesară. În situația în care autovehiculul a suferit o defecțiune tehnică, acesta este supus unor verificări atente în service-urile proprii, tocmai pentru ca serviciile de transport să se mențină la standarde înalte.

Pentru situații de urgență, precum defecțiuni apărute pe drum, există echipe mobile care se deplasează imediat acolo unde este necesar pentru remedierea problemei sau pentru a remorca autovehiculul până la service-ul nostru. În asemenea situații, firma înlocuiește autovehiculul cu un altul pentru preluarea pasagerilor.

Urmărind tendința pieței de autovehicule destinate transportului de pasageri, compania și-a deschis propria fabrică pentru construcția de autobuze, C&I Eurotrans XXI S.R.L. – carosier Mercedes ”Cibro”, prima firmă din România autorizată să facă asemenea transformări.

Compania deține în prezent și o stație I.T.P (numărul mașinilor este foarte mare) și două autogări la standarde europene.

Datorită numărului mare de conducători auto angajați, avem deschisă și o școală de atestare profesională. De asemenea, oferim servicii de închiriere, având cel mai bun preț de pe piață în acest moment.

Încercăm să acoperim toată gama de autovehicule. Orientarea acesteia către client este transpusă în nivelul calitativ superior al serviciilor prestate, calitate demonstrată și prin certificarea în conformitate cu standardul internațional ISO 9001.

Societatea este certificată ISO, fiind auditată în continuare pe acest sistem.

În prezent, societatea a ajuns la un nr. de 550 angajati , iar la data de 31.12.2016 am înregistrat o cifră de afaceri de peste 38.000.000 lei.

Pe viitor, compania intenționează asigurarea unor servicii complete clienților săi, precum și dezvoltarea de activități conexe transportului de persoane, care să contribuie la sporirea eficienței, dar și la reducerea costurilor operaționale și creșterea continuă a nivelului serviciilor.

CDI vă pune la dispoziție linie directă de transport România – Italia cu prețuri promoționale pe tot parcursul anului. Firma noastră vă pune la dispoziție cele mai complexe soluții de transport cu autocarul. Vă oferim transfer gratuit din aproape toate orașele țării. CDI este cea mai bună soluție pe care o puteți găsi. Avem prețuri ce pornesc de la 60 Euro / persoană, trei zile de plecare pe săptămână (marți, joi, sâmbătă). Acoperim orașe din nordul și sudul Italiei (Mestre, Padova, Bologna, Firenze, Roma, Bergamo, Verona, Vicenza, Milano, Torino, Genova).

Vrei să călătoreşti rapid şi în siguranţă?

Alege CDI! Rezervă sau cumpără bilete online.

»