Închirieri autocare si microbuze

Firma CDI Transport Intern și International vă oferă servicii de închiriere microbuze, autobuze și autocare moderne, destinate transportului de persoane - peste 20 ani de experiență!

Cu o experiență de peste 20 ani de activitate, siguranța, confortul și ofertele unice personalizate pe care le deținem reprezintă elementele cheie ale evoluției companiei și a intrării sale în grațiile publicului. Pe parcursul timpului, investiția în parcul auto și preocuparea pentru identificarea soluțiilor potrivite nevoilor publicului au avut ca rezultat crearea unui bun renume a societătii în domeniul în care activăm.

Dispunem de un parc auto ce depășește 250 de microbuze, autobuze și autocare, utilate modern, de diferite tipuri și capacități, pentru a putea satisface solicitările primite. În funcție de nevoile dumneavoastră, identificăm varianta potrivită. De asemenea, vă punem la dispoziție închirierea autovehiculelor noastre pentru curse ocazionale sau curse speciale regulate pentru angajați. Totodată, asigurăm servicii de transfer la aeroport, transport pentru evenimente private, călătorii de tip business și teambuilding, dar și excursii pentru grupuri și familii. Așadar, încercăm să satisfacem toate cerințele pe care le primim.

Va punem la dispozitie masinile pentru inchiriere  cu șoferi profesioniști atestați și asigurare la zi. Noi vă asigurăm combustibilul (motorină / benzină), RCA, rovigneta, asigurarea călătorilor și a bagajelor, licența de transport. În preț nu intră cazarea și masa conducătorilor auto, taxele de parcare, taxele de autostradă, tuneluri, feribot sau pod.

Mașini & Comenzi

Email: inchirieri@cdy.ro
Tel: 0799.400.700;
0723.144.528

Translate »